dilluns, 22 de gener del 2024

Primer torneig de la Diògenes Blood bowl

Aquest hivern es celebra el primer torneig Diogenes Blood bowl, diuen que organitzada per la Federació Diogenes Amorical Football, organisme que ni consta als Estatus de l’Associació, ni està del tot clar si responen davant d’algú. Amb aquest esperit d’incomplir la normativa si és necessari que defineix a la perfecció aquest esport, 8 equips han decidit inscriure’s en aquesta competició. Els Sgoblin de Chichón, els Springblosom dwarves, els Orcland Angry Wasps, els Highland Warriors (elfs alts), els Fàstic d’Orcs, els Nanocaos, els Criògenes BB Club (nòrdics), i, per últim, els Figaflors Dancers (elfs silvans). 

 
El guanyador es decidirà en dues rondes, una primera eliminatòria on els participants s’han dividit en dos grups, i una segona ronda on el primer classificat de cada grup s’enfrontaran per decidir el guanyador.

El campionat està donant el que prometia: touchdowns, ferits, situacions caòtiques i jugades èpiques; en definitiva, emoció i espectacle. Esperem que aquesta primera edició tingui continuïtat en el temps en posteriors edicions i creixi amb la incorporació de nous equips.

 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.