dimarts, 5 de desembre del 2023

La Marató de TV3 2023 - Juguem per la salut sexual i reproductiva

Com ja és una tradició, al Club Diògenes cada any per aquesta època fem una jornada benèfica. Unim forces amb l'Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona (AJRET) per recaptar diners a favor de La Marató de TV3. Enguany La Marató està dedicada a la salut sexual i reproductiva. I us hem preparat un munt d'activitats que de ben segur us agradaran!

 


Dissabte, 9 de desembre

Començarem el dissabte 9 de desembre amb un torneig de Bloodbowl. Aquest torneig el preparem de la mà de Sons of Nuffle. Part de les inscripcions aniran destinades com a donatiu per a La Marató.

Roster i més informació: sonsofnuffle@gmail.com

Dia: dissabte, 9 de desembre
Horari: de 9:30 a 18:00
Lloc: Local ALC Club Diògenes (Plaça Carles Llorach - Tarragona)

 

Divendres, 15 de desembre

El divendres 15 de desembre, a la tarda, gràcies a la col·laboració de l'editorial Maldito Games, celebrarem un torneig a un dels jocs que sempre triomfa a les jornades que hem fet al llarg de tot l'any i que ja és tot un clàssic, el Can't Stop. Un push your luck en què cal saber ajustar el risc per ser el guanyador i arribar el primer al cim.

Si voleu participar cal que envieu un email a clubdiogenestarragona@gmail.com indicant el vostre nom i dades de contacte. Si queden places us podreu apuntar el mateix divendres poc abans de començar el torneig. El preu d'inscripció son 3€ i es pagarà el mateix dia del torneig. Tota la recaptació anirà integrament per a La Marató.

Apunteu-vos-hi! Hi ha un joc de Maldito Games com a premi per al guanyador!

Dia: divendres, 15 de desembre
Horari: a les 18:00
Preu inscripció: 3€
Premi: Joc Loco momo, de Maldito Games + 1 ampolla de Vi Escumos DeMuller
Inscripcions: Per email a clubdiogenestarragona@gmail.com. Places limitades.
Lloc: Local ALC Club Diògenes (Plaça Carles Llorach - Tarragona)


Dissabte, 16 de desembre

El dissabte 16 de desembre és el dia fort. Hem preparat un munt d'activitats per passar la tarda i totes tindran lloc a l'Espai Jove Kesse, un espai que ja ens ha acollit en passades edicions. Ens hi podreu trobar a partir de les 17 h. Hi trobareu tot un conjunt d'activitats ben variades com la rifa, una partida de rol, la ludoteca oberta, un torneig de Tumblin Dice, el trivial sobre jocs de taula o la ja tradicional subhasta que, enguany, com a novetat, comptarà amb un dels millors subhastadors que podríem trobar: el Pep de La Taula Plana

També hi haurà una guardiola on podreu dipositar els vostres donatius.

Ludoteca

Posarem a la vostra disposició els jocs de la ludoteca de l’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona amb voluntaris que us explicaran com jugar-hi. Tindrem des de grans clàssics com el Catan o l'Aventureros al Tren, fins a darreres novetats com el Pelusas.

Vine i passa la tarda jugant amb nosaltres!

Places limitades segons aforament del local. Activitat gratuïta.

Dia: dissabte, 16 de desembre
Horari: de 17:00 a 20:30
Lloc: Espai Jove Kesse (Carrer Sant Antoni Mª Claret, 12 - Tarragona)


Partida de rol - Lady Blackbird (Editorial Nosolorol)

El nostre director de joc Marcel us guiarà per una aventura en un món de ciencia-ficció i fantasia. Si hi voleu participar cal que envieu un email a clubdiogenestarragona@gmail.com indicant el vostre nom i dades de contacte. Si queden places us podreu apuntar el mateix dissabte.

A partir de 16 anys. 4 Places. Activitat gratuïta.

Dia: dissabte, 16 de desembre
Horari: de 17:00 a 20:30
Lloc: Espai Jove Kesse (Carrer Sant Antoni Mª Claret, 12 - Tarragona)

Lady Blackbird fuig d'un matrimoni arranjat amb el Comte Marlowe. Ha llogat una nau contrabandista, L'Òliba, per dur-la del seu Palau al món Imperial d'Ilysium fins als llunyans límits de Les Restes, on podrà estar amb el seu antic amant secret, el rei pirata Uriah Flint.

Però, just bans d'arribar a mig camí cap a Haven, L'Òliba ha estat perseguida i capturada pel Creuer imperial La Mà de la Desolació, sota acusació de navegar amb pavelló fals.

Ara mateix Lady Blackbird, la seva guardaespatlles, i la tripulació de L'Òliba estan retinguts a la fragata, mentre el comandant del creuer, el Capità Hollas, demana el registre de la nau contrabandista per ràdio. És qüestió de temps que l'informin dels permisos de la nau i descobreixi que L'Òliba és propietat de l'infame fora de la llei Cyrus Vance.


 

Trivial de jocs de taula

Hi ha vaques al Catan? Quants daus es fan servir al Castells de Borgonya? En quin any és va publicar l'Azul? Quants punts  donen els sashimis al Sushi Go? Creus que ho saps tot sobre els jocs de taula i la cultura lúdica? Posa a prova els teus coneixements i demostra'ns que ets el que en sap més de jocs de taula de Tarragona.

Si hi voleu participar només cal que vingueu l'Espai Jove Kesse poc abans de l'hora d'inici de l'activitat. El preu d'inscripció son 3€ i es pagarà abans de començar. Tota la recaptació anirà integrament per a La Marató. El premi és un lot de productes DeMuller.

Preu inscripció: 3€
Dia: dissabte, 16 de desembre
Horari: a les 18:00
Lloc: Espai Jove Kesse (Carrer Sant Antoni Mª Claret, 12 - Tarragona)

Torneig de Tumblin Dice

Fica a prova les teves habilitats tirant daus. El premi és un lot de productes DeMuller.

Si voleu participar cal que envieu un email a clubdiogenestarragona@gmail.com indicant el vostre nom i dades de contacte. Si queden places us podreu apuntar el mateix dissabte poc abans de començar el torneig. El preu d'inscripció son 3€ i es pagarà el mateix dia del torneig. Tota la recaptació anirà integrament per a La Marató.

Regles del torneig: https://docs.google.com/document/d/1kY9zq-4-LP0j-BwM70jRhqoVQLS-fl0Zw2Wa98IIiMk/edit#heading=h.luptrj10dap

Preu inscripció: 3€
Dia: dissabte, 16 de desembre
Horari: a les 18:30
Inscripcions: Per email a clubdiogenestarragona@gmail.com. Places limitades.
Lloc: Espai Jove Kesse (Carrer Sant Antoni Mª Claret, 12 - Tarragona)

Rifa

Rifa nadalenca on sortejarem tres lots formats per productes DeMuller i alguna coseta més. Podràs comprar les butlletes per participar en el sorteig per 3€ el mateix dissabte durant tota la tarda. Tota la recaptació anirà integrament per a La Marató.

El sorteig es farà fent servir un bingo tradicional davant de tot el públic assistent per tal de garantir la seva total correcció i legalitat.

Preu butlleta: 3€
Dia: dissabte, 16 de desembre
Horari: a les 19:15
Lloc: Espai Jove Kesse (Carrer Sant Antoni Mª Claret, 12 - Tarragona)

Subhasta

Finalitzarem la jornada amb una subhasta benèfica dinamitzada pel nostre company Pep, de La Taula Plana.

Gràcies a les donacions dels nostres socis i col·laboradors podem preparar una subhasta de material lúdic on tot el recaptat serà destinat íntegrament a La Marató de TV3.

Com funcionarà la subhasta? Es farà servir el sistema subhasta dinàmica ascendent. La subhasta parteix d'un preu de partida a partir del qual els postors van presentant preus ascendents. Els postors coneixen les ofertes de la seva competència i poden modificar la seva mentre la subhasta estigui oberta. Guanya qui ofereix el preu més alt.

Penseu a portar diners en metàl·lic per a poder participar de la subhasta!

Dia: dissabte, 16 de desembre
Horari: a les 19:30
Lloc: Espai Jove Kesse (Carrer Sant Antoni Mª Claret, 12 - Tarragona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.