diumenge, 4 de desembre del 2022

La Marató de TV3 2022

Per tal de col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties cardiovasculars, us hem preparat unes quantes activitats per a tots els gustos i edats.

Les activitats son obertes a tothom però es veuran limitades a les places disponibles, per tant és important que us hi inscriviu aviat si teniu ganes de participar a les partides de rol o als torneigs.

Algunes de les activitats tenen un cost però tingueu en compte que tota la recaptació serà destinada íntegrament a La Marató de TV3. I, si hi participeu, podreu aconseguir alguns dels premis que us hem preparat.

Recordeu fer els vostres donatius a la guardiola que hi haurà preparada durant totes les activitats!

 


 

Dijous, 15 de desembre - Partida de Rol a l’Anell Únic 


Horari: de 19h a 23h

Lloc: Carrer Santes Creus 7, baixos (Tarragona) (entrada per Plaça Carles Llorach)

Inscripcions per email a clubdiogenestarragona@gmail.com


El Club Diògenes us convida a jugar "L'estel de la boira", la partida introductòria del recentment estrenat joc de rol de l'Anell Únic, ambientat a la Terra Mitjana. La vostra companyia ha estat enviada a descobrir els secrets que amaga aquesta llum misteriosa i, de pas, recollir uns quants tresors pel camí que podeu donar generosament a la Marató de TV3 contra les malalties cardiovasculars. Ens veiem el dijous dia 15 de desembre de 19 h a 23 h al nostre local.

L'ESTEL DE LA BOIRA

"Hi ha una antiga torre als contraforts més orientals de les Èred Luin del sud, l'únic que queda d'un gran castell de l'època dels reis. Els rodamons conten que hi ha una misteriosa llum blava que de vegades es pot arribar a veure des de Sarngual, com un estel que brilla per sobre de la broma del riu. Ningú no hi va i fa poc que ha començat a desaparèixer gent dels voltants."

Activitat per a majors de 16 anys. Inscripcions per email a clubdiogenestarragona@gmail.com

 

Dissabte, 17 de desembre - Vermut popular i jocs al carrer

 

Horari: de 12h a 14h

Lloc: Plaça Carles Llorach (Tarragona)

 

Vermut popular a la placeta on tenim la nostra seu social. Podrem passar una estona divertida tot gaudint de jocs de taula al carrer. També posarem a prova les vostres habilitats tirant daus al Torneig de Tumblin Dice. Premis per al guanyador.

Activitat per a tots els públics.

Torneig de Tumblin Dice 

 

Horari: a les 13 h

Preu inscripció: 3€

Lloc: Plaça Carles Llorach

Inscripcions per email a clubdiogenestarragona@gmail.com


Com ja és habitual tindrem el nostre torneig de Tumblin Dice.

El Tumblin Dice és un joc d’habilitat on cada jugador/a tira els quatre daus sobre un tauler de diferents nivells, tractant de moure el dau fins al nivell més baix del tauler. S’ha d’aconseguir fer la puntuació màxima sense que el dau rodi fora del tauler. La puntuació s’obté de multiplicar el número de cada dau i el valor del pis o nivell on ha caigut. El total de punts dels teus 4 daus és la puntuació final.

Si penses que controles el llançament de daus, aquest és el teu joc. Apunta’t-hi i demostra’ns les teves habilitats amb els daus de sis cares!

Regles del torneig: https://docs.google.com/document/d/1kY9zq-4-LP0j-BwM70jRhqoVQLS-fl0Zw2Wa98IIiMk/edit#heading=h.luptrj10dap

Màx. 16 jugadors. Les inscripcions es realitzaran previament per email a clubdiogenestarragona@gmail.com. Si encara queden places disponibles també serà possible inscriure-s'hi el mateix dissabte moments abans del torneig.

Premi per al guanyador: El premi per al guanyador del torneig consistirà en un lot DeMuller format per una ampolla de Vermut Iris i una ampolla de cava Mas de Valls més un joc de taula gentilesa d’una de les editorials col·laboradores.

Dissabte, 17 de desembre - Tarda de jocs a l’espai Kesse


Dissabte a la tarda seguirem amb les activitats preparades per La Marató de TV3 a l'Espai Kesse.

Partides de jocs de taula

 

Horari:  de 17 h a 20:30 h

Lloc: Espai Jove Kesse. Carrer de Sant Antoni Maria Claret 12 (Tarragona)

 

Posarem a la vostra disposició els jocs de la ludoteca de l’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona amb voluntaris que us explicaran com jugar-hi. Tindrem des de grans clàssics com el Catan o l'Aventureros al Tren, fins a darreres novetats com Luna Capital.

Vine i passa la tarda amb nosaltres!

No cal inscripció, mentre quedin taules lliures podreu anar jugant als jocs disponibles per ordre d’arribada.

Concurs sobre el món dels jocs de taula

 

Horari: de 17:30 a 18:30

Preu inscripció: 3€

Lloc: Espai Jove Kesse. Carrer de Sant Antoni Maria Claret 12 (Tarragona)

Inscripcions per email a clubdiogenestarragona@gmail.com

 

Podràs posar a prova els teus coneixements sobre jocs de taula amb un concurs per parelles.

Us hem preparat un concurs per posar a prova els vostres coneixements sobre jocs de taula però no patiu que no cal ser expert en el tema. Hi haurà preguntes fàcils també ;-). A més de preguntes hi haurà proves divertides amb interacció entre els concursants que també donaran punts. La idea és passar una bona estona, al voltant d'un dels nostres temes preferits, els jocs de taula!

Premi per al guanyadors: Lot de tres ampolles DeMuller -una ampolla de vermut reserva, una ampolla de vi blanc Chardonnay i una ampolla de vi negre Priorat Legítim- i un joc gentilesa d’una de les editorials col·laboradores.

Rifa

            Preu butlleta: 3€

Horari: A les 19:15

Lloc: Espai Jove Kesse. Carrer de Sant Antoni Maria Claret 12 (Tarragona)

 

Continuant amb la jornada a favor de La Marató de TV3 farem un sorteig de cinc premis grossos.

Podràs comprar les butlletes per participar en el sorteig el mateix dissabte durant tota la tarda.

El sorteig es farà fent servir un bingo tradicional davant de tot el públic assistent per tal de garantir la seva total correcció i legalitat.

Com més butlletes compreu més possibilitats hi ha de que us emporteu un premi gros!!!


Subhasta benèfica

Gràcies a les donacions dels nostres socis i col·laboradors hem preparat una subhasta benèfica de material lúdic on tot el recaptat serà destinat íntegrament a La Marató de TV3.

Com funcionarà la subhasta? Es farà servir el sistema subhasta dinàmica ascendent. La subhasta parteix d'un preu de partida a partir del qual els postors van presentant preus ascendents. Els postors coneixen les ofertes de la seva competència i poden modificar la seva mentre la subhasta estigui oberta. Guanya qui ofereix el preu més alt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.