dijous, 3 de novembre del 2022

Cap de setmana lúdic a Rocallaura

Com ja sabeu ens encanta organitzar activitats de portes obertes i jornades Tarracolúdiques. D'aquesta manera volem que tothom pugui descobrir els jocs de taula i de rol. Però hem de reconèixer que, per a naltros, també és molt important jugar i compartir bones estones amb els companys d'associació. Per aquest motiu, aquest cap de setmana passat ens hem ajuntat tots a l'Antic Balneari de Rocallaura. Amb motiu del Xè aniversari del Club Diògenes hem celebrat el nostre primer cap de setmana lúdic (que de ben segur no serà el darrer).

Han sigut dos dies ben complets plens de partides, molts riures i molta diversió compartida. Divendres va ser el  primer dia i vam començar jugant al Fantasy Realms i al Secret Hitler. També vam poder gaudir de les preguntes curioses del Secretos entre amigos, on vam poder descobrir que el nostre president sap fer la roda lateral! Després de sopar ens vam dividir en dos grups. Mentre alguns jugàvem al Incómodos invitados, la resta van poder gaudir de l'experiència d'un Mistery Party in the box: El misterio de los muertos vivientes.

Dissabte el dia es va despertar ennuvolat, però era el dia fort i es preveien grans partides. Els socis que no es quedaven a dormir van arribar puntuals (la gran majoria, cof, cof) a les deu, i de seguida ens vam repartir en diferents taules. Un dels moments més especials va ser quan sis valents van jugar durant hores al joc Here I Stand (spoiler: tot i allargar la partida fins més enllà de la matinada, no van aconseguir acabar-la XD). També va tenir lloc una partida al joc de rol Honey Heist en què quatre intrèpids ossos mafiosos van protagonitzar un robatori estelar en un congrés de mel ple d'abelles i amb banda rival inclosa. Mentre uns jugaven a l'Eclipse, d'altres s'entretenien amb un Gentes, Virus, Azul, Sushi Go Party, Cocos-locos, Lama, Mysterium Park, Gudetama, etc. Després d’un dinar amb molta emoció “gràcies” a les vespes vam continuar jugant. A la tarda es van fer més partides com un Battlestar Galactica amb un cylon revelat el segon torn, i un cylon amagat fins al final de la partida. Com ens va enganyar! D'altres taules jugaven al Rallyman GT, Obsession o el Forgotten Waters. Després de sopar va continuar la partida infinita del Here I Stand mentre altres iniciaven una investigació d'un assassinat amb el Suspects (com ens agrada aquesta temàtica!). Vam acabar la nit amb un Toma 6 (el millor joc del món per a grups grans!) i un Colours Brain, un curiós trivial de colors.

Diumenge ja era el darrer dia i la manca de son ja començava a passar factura, però les ganes de joc eren més fortes que naltros i encara es va poder jugar a Anverso-Reverso, Tiranos del Underdark i Warhammer Underworlds.

Gràcies a tots els que vau venir i vau participar en un cap de setmana lúdic ben especial!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.