dijous, 14 de juliol del 2022

El Resurgir del Dragón - Diari de Tekú

Amaranth, un tiefling que no respecta cap norma i que és especialista en ficar-se en tota mena de problemes, i si no n’hi ha cap, no patiu, que els crearà ella. Carolus, un clergue que us estarà tot el dia donant la llauna amb El Peregrí i beneint-vos... «Busqueu i trobeu el camí», o alguna cosa per l’estil, frase que al mig d’un bosc o dins d’una cova no deixa de semblar irònica. i Tekú una barreja de corb i humà, d’ofici o seria més correcte dir d’aspiració druida, s’han unit a una expedició que es dirigeix al Bosc d’Ambre, on s’ha detectat una forta activitat xiònica. 

L’expedició l’ha muntada la Cofradia d’Erecar, una poderosa organització del regne de Vadània i està encapçalada pel príncep Kinedrin. Ara bé la seva vida serà curta, una misteriosa explosió/ona de llum farà desaparèixer a tothom a excepció dels nostres tres personatges... o això és el que els hi sembla quan recuperen la consciència i es troben sols enmig del bosc on havia acampat l’impressionant seguici.


A partir d’aquí perdem una mica la pista dels nostres herois. Sembla ser que han trobat Gon, un nen pel-roig que promet convertir-se en una figura important de la història i que anava a la mateixa secció de la comitiva, la darrera tant a nivell de posició física com econòmica i de poder.
Més endavant -semblen el cotxe escombra- troben una altra persona que formava part de l’expedició de la Cofradia, Denisse, una paladí que ha llegit massa llibres de cavalleries i que també és seguidora del Peregrí amb la qual cosa el grup pren forma definitiva i passa a estar format per dos descreguts i dos devots, la cosa s’equilibra. 

Les seves aventures tindran lloc a Voldor, un món on humans i humanoides amb trets que denoten el seu origen animal sobreviuen i lluiten. La creació d’aquest món i de les moltes races que l’habiten s’atribueix als peregrins, uns éssers vinguts més enllà de les estrelles i és a partir d’aquestes llegendes d’on prové la figura del peregrí (l’hauríem d’escriure en majúscules?), el déu de Carolus i Denisse.
Podran complir els nostres protagonistes la promesa feta a Gon i trobar la seva mare? Que se n’haurà fet dels centenars de membres de l’expedició desapareguda? Sabrem l’origen de l’activitat xiònica? Quins éssers i aventures ens esperen en la nostra cerca? Nosaltres ho anirem descobrint dijous a dijous a partir de les 19:00 hores, moment en que 5 membres del Club Diògenes ens trobem per viure aquesta història. Us vindria de gust unir-vos al club i viure aventures com aquesta on la imaginació no té límits?

Aquesta aventura, ideada pel nostre màster Enric i teixida fil a fil per tots els que formem part del grup, neix a partir del llibre «El resurgir del dragón» una obra basada en la cinquena edició de Dungeons&Dragons, publicada per Nosolorol Ediciones i que ha estat creada per Colectivo 9 i El Grup Creativo de la Marca del Este.


Què, us ha picat la curiositat, oi? Doncs tenim bones notícies, sembla ser que Tekú ha decidit fer una mena de diari i d’alguna manera hem aconseguit arribar als seus quaderns. Per les primeres línies que hem llegit sembla que el nostre autor va començar a escriure després d'unes primeres aventures que mai no coneixerem, però tanmateix el que hem trobat ho considerem prou interessant com per publicar-ho, vosaltres decidireu si realment és així o si els papers no tenen cap valor i l'esforç de cerca per part nostra no ha pagat la pena.

Trobareu el diari ben aviat en format epub i pdf a la columna dreta de la nostra pàgina. Un cop descarregat el podreu incorporar a la vostra tablet o al vostre llibre electrònic per tal de seguir les aventures i desventures dels nostres amics. De moment el podeu trobar aquí sota en format pdf o si preferiu l'epub podeu clicar aquí.

teku_volum1 by joan anton

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.