dilluns, 19 d’octubre del 2020

El 29 d'Octubre celebrem Halloween amb una partida de rol de terror!

 



Hola a tots i totes!

El dijous 29 d’octubre de les 22:00 h fins a les 1:00 h, celebrarem la XIX Jornada Tarracolúdica. Jugarem online ja que, a causa de la situació actual, és la millor manera de continuar amb tota la diversió de sempre i amb la il·lusió de sempre!

Us proposem jugar amb nosaltres la partida “El monasterio olvidado”, la qual aconseguirà endinsar-vos en una història tenebrosa contemporània en la qual haureu d’estar atents si voleu conservar la vostra vida... i les vostres ànimes. La partida es caracteritza per la seva essència de tensió i misteri. Les teves decisions seran les que determinin la teva fi... i la de la resta del grup.


Farem servir una variant pròpia del sistema PbtA, adaptada a la nostra partida i a la nostra història. El sistema PbtA es caracteritza per ser un sistema senzill que prima la fluïdesa de conversa entre jugadors, la creativitat compartida i la sorpresa.



Jugarem emprant la plataforma digital Discord. No patiu, és molt fàcil d’utilitzar i en el moment en què us apunteu contactarem amb vosaltres per donar-vos totes les instruccions necessàries.

 

Activitat per a persones de més de 16 anys. Poden aparèixer elements relacionats amb violència o mort.

Afanya’t i reserva la teva plaça a clubdiogenestarragona@gmail.com. Les places són limitades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.