divendres, 5 d’abril del 2019

DIXIE & ROL. JUGA AMB EL JAZZ!


Des del Club Diògenes Tarragona tenim l’immens plaer d’anunciar la nostra participació al Festival internacional Tarragona Dixieland, un festival de la música de jazz més tradicional. 

El nostre club de rol i jocs de taula sempre ha tingut clar que volíem apostar per participar en esdeveniments diferents, destinats a gent que desconegués els jocs de rol i els pogués descobrir en àmbits sorprenents. Aquesta manera de fer també ens exigeix adaptar-nos i buscar que ens poden oferir aquests elements nous a les nostres construccions narratives. 

Pel Festival Internacional Dixieland proposem gaudir de la música dixie dins d'una experiència lúdica i narrativa com són els jocs de rol. Oferirem als nostres visitants a ser els protagonistes d'una història en què la música dels grups que participen en el Festival n'esdevindrà la banda sonora, en alguns moments sonant de fons i en d'altres com a eix d'una escena narrativa.

Aquestes narracions tindran com a teló de fons el jazz o Nova Orleans i gèneres narratius d'investigació i terror sobrenatural o de la mitologia del famós escriptor H.P. Lovecraft. 

Les activitats que realitzarem seran : 

el dia 25/04/2019 a 21:30 a 26/04/2019 a 00:30 amb el joc Savage Worlds Deadlands Noir, comptant amb la col·laboració de l’editorial HTPublishers

el dia 30/04/2019 de 21h a 01/05/2019 a 00:30 a La Llamada de Cthulhu i Vampiro 5a Edició aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’editorial Nosolorol

Tot això en el marc incomparable del modernista Teatre Metropol de Tarragona dissenyat per l’arquitecte Jujol, col·laborador de Gaudí. 

Els membres del nostre club ens sentim privilegiats de poder traslladar el terreny de joc dels “tradicionals subterranis”, on van néixer els jocs de rol, al grans temples de l’art narratiu com són els teatres, encara que sigui per uns dies. 

Som conscients de la transcendència de l’esdeveniment i ho prepararem a consciència. Esteu convidats i us recordem que tenim places limitades i us podeu inscriure al correu que indica l’ENLLAÇ OFICIAL.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.