diumenge, 17 de març del 2019

29 de Març II Tarracolúdica jocs de ciència ficció


La ciència-ficció sempre ha estat una font d'inspiració i creativitat basada en els fonaments i avenços tecnològics existents a cada època. Els jocs de taula inspirats en l'espai i la ciència-ficció, ens permeten capbussar-nos i recrear aquest esperit de recerca, coneixement i... diversió! Sense moure'ns de la taula podrem explorar com poden ser les societats utòpiques o distòpiques que ens presenten els creadors de ciència-ficció o ens podem posar en la pell dels exploradors de l'espai, de les seves dèries i estratègies per arribar a ser pioners en fites de conquesta de l'espai. Us proposem que assistiu a la II Jornada Tarracolúdica per a jugar amb nosaltres i convertir-vos durant una estona en enginyers, pilots, pioners de l'espai o membres d'una raça extraterrestre. 

Amb les nostres partides de jocs de taula podràs simular viatges a Mart com a responsable d'una empresa terrestre que vol terraformar, competint amb d'altres, aquest planeta; o bé crear una civilització tecnològicament avançada que et permeti descobrir planetes desconeguts en galàxies llunyanes i intentar colonitzar-los abans que d'altres; o liderar una saga de races malèfiques que han de conquerir abans que ningú els planetes de la resta. Vols fer una cursa esbojarrada per a fer caure les naus rivals en forats negres? T'agradaria participar en una competició per a veure qui construeix la nau més potent, però amb materials de dubtosa qualitat que no resistiran gaire els impactes de meteorits per petits que siguin? 

Jugant amb nosaltres tindràs l'oportunitat de viure de forma molt divertida i amena totes aquestes aventures al voltant d'un tauler, amb jocs com:

Ad Astra (Nexus)
Eclipse (Lautapelit)
Space Walk (Morapiaf)
i altres jocs adreçats per tothom,

L'accés a les Jornades Tarracolúdiques és gratuït i estan obertes, des de les 19 a les 24 hores, a totes les persones majors de 18 anys o menors acompanyats dels pares. Es celebraran a la Plaça de Sant Fructuós, 1, baixos, de Tarragona, al local de l'Agrupament Escolta i Guia Alverna. Allí hi trobareu un bon ambient, amb jocs de tota mena i diferents nivells de dificultat, des dels més bàsics per a novells fins a jocs de major complexitat per a jugadors més experimentats. Abans de començar cada partida estareu acompanyats per algun dels membres del club, els quals us explicaran les regles perquè no tingueu cap dificultat i us facilitarem companys de joc si fos necessari per organitzar les partides.

Us convidem a acompanyar-nos en aquest apassionant món dels jocs de taula i a divertir-nos amb nosaltres en aquesta nit dedicada a l'espai!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.