dilluns, 29 de gener del 2018

Comencem 2018 amb més força que mai




Bones a tots i totes,

Us volem fer un balanç de l'any passat i tractar de fer-vos una radiografia del club a dia d'avui.

Enguany hem tingut un creixement espectacular. Vam començar l'any 2017 amb 23 socis i l'acabem amb 44. S’ha augmentat considerablement el número de socis tant en jocs de rol, 12 i ja en som 27, com en jocs de taula, 9 i ja en som 16. L’augment de socis respecte de l’any passat ha estat del 91%, 80% a la secció de rol i un 128% en jocs de taula. Tinguem en compte que son xifres no consolidades i alguns nous socis alguns dies juguen a rol i altres a jocs de taula.

En la secció de rol ha canviat el perfil i ara no recuperem roleros clàssics de 30 i 40 anys si no que afegim noves generacions o iniciem a nous jugadors de 18 a 25 anys,  fent que el club comenci a ser intergeneracional, el que es una bona notícia de cara a la  continuïtat de la tasca que realitza el club.

Amb les noves incorporacions s'ha constituït una taula de rol nova els caps de setmana (diumenge al matí) i estem tractant de consolidar la taula de rol del divendres al vespre. Ambdues taules han optat per jugar a Pathfinder de moment. 

Les dos taules de rol del dimarts vespre juguen actualment a un joc de Sci-fi d'ambientació pròpia i a una partida d'investigació criminal al marc de la la segona guerra mundial. També han jugat al llarg de l'any a Exertas, investigació policial a Gotham pre-batman als anys 40, Clásicos del Mazmorreo, Dungeon World, Fantasmas Asesinos i La Llamada de Cthulhu. Tenim consolidades les dues taules i funcionen força bé. El fet de jugar el mateix dia fa que sincronitzem les partides i quan en comencen de noves cadascú tria aquella que li ve més de gust, fet que permet anar canviant de jugadors i creant comunitat. Aquesta taula permet absorbir gent nova fàcilment. És cert que a principi d'any va haver uns problemes amb gent amb poc compromís però estan solventats.

La taula del dimecres ha augmentat fins 8 persones i en quant es reincorpori un soci en "excedència" probablement s’haura de dividir en dues taules taules de rol. Enguany han jugat a Achtung Cthulhu, Warhammer Fantasy Rpg 2a edició i un joc de samurais amb robots gegants. Actualment juguen Starfinder. 

La secció de jocs de taula ha ampliat el seu horari els dimecres (de 19h a 21h) i obert dos espais extra els divendres de 19 a 21h i de 21h a 24h. A més a més de fer-se partides esporàdiques.

S’han començat a treballar per engegar la ludoteca i tenim dos propostes de funcionament de préstec per la biblioteca rolera i la ludoteca. 

En quant a jocs de taula hem ampliat l'horari. Ara és juga els dimecres i divendres en dos torns de joc. Un primer de 19h a 21h i un segon de 21h a 24h tot i que el divendres aprofitem per jugar a jocs més llargs i acabem a la 1h o més tard si cal. Si voleu veure a que juguem us animem a seguir-nos per Facebook o Twitter on solem informar de la nostra activitat. 

Una bona notícia és que hem posat en funcionament pels socis el servei servei de préstec de llibres a biblioteca de jocs de rol i esperem que al llarg del 2018 fem el mateix amb els jocs de taula de la nostra ludoteca, que per cert ja consta d'uns 20 jocs.

Ja estem treballant per les jornades del club que com sempre seran al juny i esperem que estiguin plenes d'activitats. Us esperem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.