dilluns, 13 d’abril del 2015

Els objectius de les nostres jornadesAl nostre club ens agrada ser transparents i anar comunicant la feina que anem fent. I les jornades son molt importants per nosaltres per que us convidem i desitgem de tot cor que estigueu ben còmodes i tot surti de la millor manera possible. Per això us volem fer un petit resum del que esperem trobar si decidiu confiar en nosaltres i vindre a les jornades. Creiem que la millor manera de fer-ho es compartir amb vosaltres els nostres objectius, així que aquí els teniu exposats:
-Prioritzar la qualitat i no la quantitat:Com sempre no seran unes jornades multitudinàries. No busquem grans espais ni multitud d’activitats que no tinguem clar que seran correctes. Creiem a més a més que un ambient familiar facilita les possibilitats de que us sentiu a gust i còmodes per practicar una activitat com son els jocs de rol, que necessiten de complicitat i comoditat per que es gaudeixin plenament. Per aquest motiu, tot i que enguany ampliem les activitats segueixen sent les que podem assumir i les places son limitades.
-Oferir activitats diferenciades:Amb aquest objectiu volem organitzar activitats que no es troben fàcilment en altres jornades. L’any passat vam començar a fer jocs de rol per nens petits i enguany tornem tot i que afegim als pares la possibilitat d’assistir i descobreixin que els jocs de rol poden ser un entreteniment familiar de primer ordre. Per una altra banda no ens volem centrar només en la banda lúdica dels jocs de rol i també estem treballant en una activitat que abordarà la vessant cultural i intel·lectual dels jocs de rol i altres activitats que tenen relació amb ells. Volem fer una tasca de dignificació dels jocs de rol explorant possibilitats.
-Fer suport a autors, editors i comerciants:A les nostres jornades estem encantats d’oferir a autors, editors i al comerç local un espai de presentació i demostració dels seus productes. Que tinguin de primera mà la possibilitat d’estar en contacte amb aficionats i interessats i que s’estableixi un bon diàleg. Per això hem convidat a autors, editors i comerciants locals a que col·laborin amb nosaltres. Si sou aficionats podreu jugar a jocs amb els seus autors o editors. I també podreu comprar jocs al nostre comerciant local preferit: la llibreria DrakkarSi veniu a les nostres jornades no trobareu cap rifa de cap producte. Nosaltres creiem que el mercat es petit i fem unes jornades petites de manera que no creiem que regalar productes afavoreixi el panorama dels jocs de rol a la ciutat. 
-Ser uns bons amfitrions:Com cada any, considerem que us convidem a visitar-nos i això vol dir que no heu de patir de res. Si veniu a acompanyar-nos trobareu un responsable de rebre-us i informar-vos de que son els jocs de rol, de com son les jornades, de qui som nosaltres i tot el que vulgueu preguntar. I en qualsevol moment de les jornades podeu acudir a algú que porti la samarreta blava del club (com la imatge inicial d'aquesta entrada) per si us ha sorgit un nou dubte!També tindreu a la vostra disposició un petit càtering per si teniu son, set o gana, sense que us hagi de costar res. Café, té, refrescs i pastes i caramels pels nens. Recordeu, no volem que ningú jugui en condicions que no siguin òptimes. No ens importa explicar també que fem un esforç econòmic personal (no som una associació subvencionada) convidar als nostres col·laboradors a menjar, que menys pel favor que ens fan de vindre, no?
-Fer un bon us de l’espai:Si veniu us ensenyarem el nostre local, on juguem habitualment i no haureu de patir per xivarri. Cada partida es farà a una sala diferent per que pugueu jugar còmodament sense que la resta d’activitats us molestin. També senyalitzarem tot el necessari per que us sentiu com a casa: papereres, lavabos, l’accés a la terrassa, etc. 
-Estar compromesos localment:El nostre club es de Tarragona i estem compromesos amb la nostra ciutat. De fet el vam fundar per que faltava una associació com la nostra que fes suport als aficionats. Però el nostre compromís va més enllà. Volem aprofitar les jornades per establir lligams amb altres associacions i crear teixit associatiu i tenim una activitat que està coorganitzada. A més a més, vivint amb una ciutat amb tanta història com la nostra ens sembla indispensable que a cada edició de les nostres jornades oferim sempre una partida ambientada a la ciutat. 
-Avaluar les jornades:Si veniu a gaudir del dia amb nosaltres només us demanarem dos coses: la primera que us ho passeu bé. La segona que ens ajudeu a millorar les jornades de cara a l’any vinent. Per això us demanarem que ens ompliu un petit qüestionari que ens permeti fer les coses cada cop més bé. 

Esperem haver deixat clares les nostres intencions, A partir de la setmana que ve anirem desgranant ja les activitats concretes. Però si teniu cap dubte us convidem a preguntar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.