Qui som i com contactar?


El Club Diògenes Tarragona, es una associació sense ànim de lucre, fundada l’any 2012 amb els objectius de fomentar i donar a conèixer els jocs de rol o de taula i gaudir de la pràctica d’aquests. 

Es va crear, per tal de oferir a la població informació fidel sobre els jocs de rol i de taula, les seves bondats, donar resposta a la necessitat de jugadors de Tarragona i rodalies que volen conèixer o practicar els jocs de taula o rol i no disposen d’un espai o grup de persones amb qui poder gaudir d’aquesta activitat de manera regular i col·laborar amb qualsevol entitat interessada en els jocs de rol i de taula. 

El interès del club recau en aconseguir unes partides enriquidores, entretingudes per jugadors de totes les edats i fent servir jocs de taula moderns o la narració com entreteniment adult, en el cas dels jocs de rol.

Les nostres activitats regulars son exclusivament la pràctica de jocs de rol i de taula, l'organització d'esdeveniments temàtics amb jocs de taula i l'organització de les Jornades lúdiques Club Diògenes Tarragona: unes jornades obertes a tothom amb exemples de partides, presentacions d’autors i xerrades divulgatives sobre els jocs de taula i rol,

Actualment juguem al local de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna, que amablement ens facilita l’ús de les seves instal·lacions. 

Per contactar amb nosaltres pots escriure un email a clubdiogenestarragona@gmail.com o visitar la nostra pàgina de facebook https://www.facebook.com/ClubDiogenesTarragonaQUÈ ÉS UN JOC DE ROL?

Un joc de rol és un entreteniment narratiu on diverses persones participen en la creació, de manera interactiva i cooperativa, d'una història. Els participants crearan uns personatges i decidiran que fan, diuen i pensen mentre s'enfronten a les situacions que els plantejarà un altre jugador, el director de joc. Tot això es realitza conversant, encara que en ocasions s'utilitzaran les regles i tirades de daus per fer la narració més emocionant.En els jocs de rol, el més important és passar-s'ho bé tots. Un joc de rol no és competitiu i no guanya ningú, si tots els jugadors s'ho passen bé i es crea una bona història guanyen tots, aquest és l'objectiu.


Club de juegos de mesa de Tarragona, Club de juegos de rol de Tarragona, Asociación juegos de mesa de Tarragona, Asociación juegos de rol de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada